Ο Σύλλογος Εθελοντών αιμοδοτών Ανθούσας Πάργας ευχαριστεί τον Φάνη Κυριάκη για την προσφορά του

Ο Σύλλογος Εθελοντών αιμοδοτών Ανθούσας Πάργας ευχαριστεί τον Φάνη Κυριάκη για την προσφορά του
Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ανθούσας Πάργας “Βασίλειος Χατζής”  ευχαριστεί τον Φάνη Κυριάκη για την προσφορά του και την βοήθεια του προς τον σύλλογο. Ο πρόεδρος του συλλόγου Περικλής Λιάκρης εκ μέρους του συλλόγου και όλων των μελών αλλά και της τοπικής κοινωνίας μίλησε στο periodikostep.gr για  αυτήν την προσφορά τον Φάνη Κυριάκη και μέσω της σελίδας μας τον ευχαριστεί,  επισημαίνοντας,  ότι ο σύλλογος δεν έχει άλλους πόρους οπότε είναι ακόμη σημαντικότερη αυτή η βοήθεια. Ο σύλλογος αυτός είναι ένας από τους πιο δραστήριους στην Ελλάδα έχοντας ίσως τον μεγαλύτερο αριθμό μελών σε σχέση με τον πληθυσμό, ενώ στο παρελθόν έχει βραβευτεί από τους προέδρους Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο και Κάρολο Παπούλια.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box