Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο κατάμεστο από μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Kafe Metropol στα Πλατάνια  Ηγουμενίτσας  έγινε το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου, η κοπή πίτας της Οργάνωσης Μελών Ηγουμενίτσας. 

Την εκδήλωση άνοιξε ο Συντονιστής της ΟΜ Γιώργος Κυπριανός, που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά, με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο νομό  και στη χώρα στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής Μάριος Κάτσης, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Αθηνά Ιωάννου, ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Θωμάς Δημητρίου, ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» Γιώργος Ζάψας, οι οποίοι τόνισαν ότι: 

-Η καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα επιβάλει το σχηματισμό ισχυρής προοδευτικής κυβέρνησης, που θα αποκαταστήσει τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη στη χώρα, απαραίτητες προϋποθέσεις για να υπάρχει σταθερότητα, οικονομική ανάπτυξη και ευημερία.

-Θέλουμε να προκύψει προοδευτική κυβέρνηση που να εκπροσωπεί όλες τις ζωντανές δυνάμεις της κοινωνίας και όχι τους επαγγελματίες της εξουσίας.

-Το δίλημμα «Δημοκρατία ή Μητσοτάκης» πρέπει να κυριαρχήσει στις επόμενες εκλογές για να ηττηθεί: 

Ο πρωθυπουργός της ακρίβειας , των υποκλοπών και της εκτροπής. 

Ο πρωθυπουργός που κατάργησε το 8-ωρο και καθιέρωσε τις απλήρωτες υπερωρίες. 

Ο πρωθυπουργός που διέλυσε το ΕΣΥ και την Παιδεία. 

Ο πρωθυπουργός που με την πολιτική του έκανε την πιο μεγάλη αναδιανομή εισοδήματος σε βάρος των πολλών και σε όφελος των ολίγων. 

Ο πρωθυπουργός που υποσχέθηκε να ενισχύσει τη μεσαία τάξη και την ανάγκασε να ζει με κουπόνια.  

Όλοι οι ομιλητές τόνισαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πρέπει στις προσεχείς εκλογές να βγει πρώτο κόμμα και στο νομό μας και να κερδηθεί η έδρα στη μονοεδρική Θεσπρωτία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν το μέλος της Κ.Ε. Βαγγέλης Ζορκάδης, οι Συντονιστές των ΟΜ Σουλίου Ανδρέας Μπάμπας  και Φιλιατών Βαγγέλης Λιανός, ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Σακαρέλλης,  δημοτικοί σύμβουλοι από τους τρεις δήμους του νομού. 

 Από την ΟΜ Ηγουμενίτσας