Ο Ριζόπουλος ζητάει να αντικατασταθεί ο περιφερειάρχης

Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ανακοίνωση

Η εξέλιξη της παραπομπής του Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη και των Αντιπεριφερειαρχών που συμμετέχουν στην Οικονομική Επιτροπή οδηγούν σε τέλμα τη σχέση εκλεγμένων και Δημόσιας Διοίκησης.

Ως αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κάθετη έλλειψη εμπιστοσύνης στην Πολιτική Ηγεσία  και στους Δημοσίους Λειτουργούς, που ξέχασαν ότι οφείλουν πάνω από όλα να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των  πολιτών της Ηπείρου, και όχι να υπηρετούν τις πολιτικές βλέψεις των εκάστοτε αρχόντων.

Ως εκ τούτου και μέχρι να αποφανθεί το Πειθαρχικό Συμβούλιο οι μόνες επιλογές που υπάρχουν είναι οι εξής:

1.      Να αντικατασταθεί ο Περιφερειάρχης και οι Αντιπεριφερειάρχες καθότι μετέχουν στην Οικονομική Επιτροπή και συναποφασίζουν.

2.      Να αντικατασταθούν οι Νομικοί Σύμβουλοι που πραγματοποιούν τις εισηγήσεις στο περιφερειακό Συμβούλιο και τις Επιτροπές.

Ωσότου γίνουν οι παραπάνω αντικαταστάσεις παροτρύνω του Περιφερειακούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων, συμπεριλαμβανομένου και της Παράταξης του κ. Καχριμάνη γιατί γνωρίζουμε πλέον ότι δεν τους συμβουλεύεται  για κανένα ζήτημα, για τη δική του νομική προστασία να απέχουν από οποιαδήποτε ψηφοφορία ή εφόσον συμμετέχουν να ψηφίζουν μόνο «παρών» διότι ακόμα και η άρνηση ενέχει νομικούς κινδύνους.

Αναμένων τις ενέργειες σας.

Με εκτίμηση,

Σπύρος Ριζόπουλος