Ο πολιτιστικός σύλλογος Λαμπανίτσας για την κοπή της πίτας

Ο πολιτιστικός σύλλογος Λαμπανίτσας (Ελαταριάς) για την κοπή της πίτας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 09-02-2020 η εκδήλωση Κοπής Πίτας για το 2020.
Τη Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Θεσπρωτίας (ΣΥΡΙΖΑ) Μάριος Κάτσης, η Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου, Σταυρούλα Μπραίμη-Μπότση και ο Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης. Στον χαιρετισμό τους αναφερθήκαν στην έμπρακτη υποστήριξη τους στις προσπάθειες ανάδειξης του Χωρίου σαν ένα κέντρο εναλλακτικού τουρισμού με την αξιοποίηση του υπάρχοντος δικτύου ορεινών μονοπατιών. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αποπεράτωση το Σχολείου με την μορφή Ορειβατικού Καταφυγίου και επίσης στην δημιουργία του πρώτου πιστοποιημένου Αναρριχητικού Πάρκου στην Θεσπρωτία.
Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει το πλήθος κόσμου που κατέφθασε στο ορεινότερο χωριό της Θεσπρωτίας και κατέκλισε τον χώρο του Σχολείο. Μπορεί σήμερα το πρωί η θερμοκρασία να άγγιζε το μηδέν μα η ζεστασιά και η αγάπη του κόσμου ζέστανε τις καρδιές όλων και μας γέμισε κουράγιο για την συνέχιση των προσπαθειών για την αναβίωση της Ελαταριάς.

Το Δ. Σ.

φωτογραφίες: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10158018345211948&type=3

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: