Ο πολιτιστικός σύλλογος Αγοράς καλεί τα μέλη σε συνέλευση

Ο πολιτιστικός σύλλογος Αγοράς καλεί τα μέλη σε συνέλευσηΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Προς: Όλα τα μέλη του Σωματείου Πολιτιστικός Σύλλογος Αγοράς
Θέμα : Πρόσκληση 9ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης
Κυρίες & Κύριοι
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγοράς σε εφαρμογή του άρθρου 14 παράγραφος 2 του ισχύοντος καταστατικού, και με αριθμό απόφασης 2/2017 που έλαβε στην συνεδρίαση του 24/01/2017,
Συγκαλεί
Σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση τα μέλη που θα γίνει, Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, στην αίθουσα του Συλλόγου και ώρα έναρξης 19:30.
Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω.
1) Διοικητικά Πεπραγμένα 2016.
2) Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού 2016 και ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής.
3) Αρχαιρεσίες.
4) Άλλα θέματα μελών.Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται 1/3ο των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2017 στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης 19:30.
Ταμειακός εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους. Η συνδρομή για το έτος 2017 είναι στα 5 Ευρώ.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣΑφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box