Ο Νίκος Γώγος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον δήμο Σουλίου

Ο Νίκος Γώγος ανακοίνωσε πριν λίγο την υποψηφιότητα του για τον δήμο Σουλίου.

Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης του Νίκου Γώγου:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Όλοι μας κάποια στιγμή στη ζωή μας, βιώνουμε μια έντονη ανάγκη για αλλαγή. Να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει, δεν μας ταιριάζει, δεν μας αξίζει. Και πρέπει να δράσουμε εμείς οι ίδιοι. Να ξεβολευτούμε και να υποστούμε το κόστος, ώστε να πετύχουμε την αλλαγή που επιθυμούμε.

Αυτή η στιγμή για μένα ήρθε. Ήρθε η ώρα να προσφέρω, να δουλέψω σκληρά, για αυτό τον ιστορικό τόπο και τους ανθρώπους του.

Αποφάσισα, να δημοσιοποιήσω τη συμμετοχή μου στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές ως επικεφαλής συνδυασμού, ανταποκρινόμενος τόσο στις εκκλήσεις πολλών συνδημοτών που αγαπούν άδολα τον τόπο μας, όσο και στην πεποίθησή μου πως αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα.

Πρόθεση μου, είναι η συγκρότηση ενός συνδυασμού ανεξάρτητου, απολύτως αντιπροσωπευτικού της κοινωνίας μας, μιας συνεκτικής ομάδας συμπολιτών μας, έτοιμη να παράξει έργο από την πρώτη μέρα. Ικανή να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις του αύριο, μακριά από την ιδιοτέλεια της κεντρικής εξουσίας. Μια ομάδα που τροφοδοτείται από καθαρό αίσθημα ευθύνης, έχοντας συναίσθηση της ιστορικής ευθύνης της γενιάς μας για το μέλλον του τόπου.

Αυτό που μας ενώνει δεν είναι κάποια ιδεολογία, αλλά η πίστη στις δυνάμεις μας και

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση και δείτε το σχετικό βίντεο στο Step-politiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: