Ο Μπέρνι Σάντερς γελά με τα meme για τα γάντια του και προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για καλό σκοπό

Ο Μπέρνι Σάντερς όχι μόνο γελά με τα meme για την εμφάνισή του στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, αλλά επιδιώκει με αυτά να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.   Ο γερουσιαστής, καθισμένος σε μια καρέκλα, φορώντας μπουφάν και με σταυρωμένα τα χέρια του στα οποία φορούσε τα διάσημα πλέον γάντια του, έκλεψε την παράσταση στην ορκωμοσία του προέδρου.

Τα social media κατακλύστηκαν με meme που ενέπνευσε αυτή η εμφάνιση.   Ο Σάντερς βρέθηκε «πρωταγωνιστής» σε ταινίες, να αγγίζει το χέρι του Θεού στην Καπέλα Σιξτίνα ή ακόμη και να συμμετέχει στη Διάσκεψη της Γιάλτας σε αυτά τα memes. Μέχρι και στην Επίδαυρο «βρέθηκε» περιμένοντας να… ανοίξουν τα θέατρα

Όταν ρωτήθηκε από το CΝΝ αν διασκεδάζει όσο και ο υπόλοιπος κόσμος με αυτά τα memes απάντησε ότι χαίρεται γιατί αυτή η εικόνα μπορεί να βοηθήσει να συγκεντρωθούν χρήματα για Αμερικανούς που το έχουν ανάγκη.   «Όχι μόνο διασκεδάζουμε αλλά αυτό που κάνουμε εδώ στο Βερμόντ είναι ότι θα πουλάμε σε όλη τη χώρα φούτερ και μπλουζάκια και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, ελπίζω γύρω στα δύο εκατομμύρια δολάρια, θα πάνε σε προγράμματα όπως το Meals on Wheels που παρέχουν φαγητό σε ηλικιωμένους με χαμηλό εισόδημα», είπε και πρόσθεσε: «Επομένως, φαίνεται ότι είναι κάτι καλό, όχι μόνο κάτι αστείο».   Τα μπλουζάκια με την εικόνα του Σάντερς από την ορκωμοσία πωλούνται από το κατάστημα της καμπάνιας του γερουσιαστή και- σύμφωνα με την ιστοσελίδα- έχει εξαντληθεί λόγω της τεράστιας ζήτησης.

Πηγή: www.lifo.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box