Ο μικρός Κωνσταντίνος μπορεί να έχασε την δική του άνιση μάχη αλλά δίνει ελπίδα σε άλλα παιδιά

Ο μικρός Κωνσταντίνος μπορεί να έχασε την δική του άνιση μάχη αλλά δίνει ελπίδα σε άλλα παιδιά
Ο μικρός Κωνσταντίνος από την Παραμυθιά είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με την άνιση μάχη που είχε δώσει με τον καρκίνο, χάνοντας πριν 4 μήνες την ζωή του. Σε μια πρωτοφανή κινητοποίηση αλληλεγγύης είχε συγκεντρωθεί ένα μεγάλο ποσό που θα επέτρεπε στον Κωνσταντίνο να κάνει την θεραπεία του σε νοσοκομείο του εξωτερικού, όμως δυστυχώς η γραφειοκρατία έβαλε τα δικά της εμπόδια και όταν πια έδωσε την έγκριση για την πρώτη ανάληψη χρημάτων από τον λογαριασμό ήταν πια αργά…
Η πρώτη ανάληψη χρημάτων ήταν 100 χιλιάδες ευρώ, μόνο που η έγκριση ήρθε δύο βδομάδες πριν “ανέβει” στους ουρανούς το αγγελούδι. Το κράτος αυτά τα χρήματα δεν μπορούσε να τα ζητήσει έτσι η οικογένεια φρόντισε να τα κάνει δωρεά στο Χαμόγελο του Παιδιού (40.000) και την Λάμψη, σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες βορείου Ελλάδος (40.000) ενώ τα υπόλοιπα τα διέθεσαν σε άλλους ερανικούς λογαριασμούς.
Πριν 4 μέρες το υπουργείο με απόφαση του ξεμπλοκάρει τον λογαριασμός και πλέον η οικογένεια μπορεί να  διαθέσει τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί σε ερανικούς λογαριασμούς άλλων συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη νοσηλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η paramythia-online.gr είχαν συγκεντρωθεί 523.000 ευρώ και όπως δήλωσε ο πατέρας Άκης Κοτσώνης στην paramythia-online.gr  προτεραιότητα είναι η βοήθεια μικρών παιδιών.
Η διαδικασία σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου υγείας, θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε 3 μήνες.
Η οικογένεια στην σελίδα που είχε δημιουργηθεί για τον Κωνσταντίνο έχει αναρτήσει την απόφαση καθώς και τις ευχαριστίες της Λάμψης.mikros-kon1mikros-kon2

Διαβάστε τι έχει γράψει η οικογένεια για τις πρώτες 100.000 που είχαν δωρίσει:

Ο Ερανικός λογαριασμός του Κωνσταντίνου βοήθησε πολύ στο να πηγαίνει το παιδί μας στην Γερμανία και τα έξοδα νοσηλείας, διατροφής, διαμονής να έχουν καλυφθεί με την απίστευτη συμμετοχή σας.
Την τελευταία φορά τον Ιούλιο είχαμε κάνει αίτηση να μας δώσουν εκατό χιλιάδες ευρώ (100.000) για να πάμε την σωτήρια πορεία μας.
Στις 18 Ιουλίου το παιδί μας κοιμήθηκε για πάντα…δύο βδομάδες μετά μας ενέκριναν τα λεφτά για να φύγει ο μικρός!!!
Αυτές τις 100.000 ευρώ λόγω ότι η απόφαση είχε βγει δεν μπορούσε το Υπουργείο να την πάρει πίσω κ έτσι μας έδωσαν την ευκαιρία να τα διαχειριστούμε.
Εμείς σαν Οικ. Κοτσώνη δώσαμε δωρεά 40.000 χιλιάδες στο Χαμόγελο του παιδιού και 40.000 χιλιάδες στην Λάμψη Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες βορείου Ελλάδος που ήταν παρών σε κάθε βήμα του Κωνσταντίνου μας.
Τα υπόλοιπα 20.000 ευρώ μπήκαν σε τέσσερις Ερανικούς Λογαριασμούς για την βοήθεια παιδιών με ασθένειες.
1) 123002101053910 Alpha 5.000 €
2) 702002101338537 Alpha 5.000 €
3) GR8601103730000037300341858 Εθνική 5.000 €
4) GR8101715800006580128571203 Πειραιώς 5.000 €
Τα υπόλοιπα του λογαριασμού του Κωνσταντίνου μας παραμένουν βάση Νόμου στον Ερανικό περιμένοντας εξελίξεις που μπορεί να κρατήσουν εως κ τρία χρόνια.
Προς ενημέρωση σας
Οικ. Κοτσώνη
ΥΓ1. Όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει οι Ερανικοί ειναι τσεκαρισμένοι!!!
ΥΓ2. Παραστατικά, ονόματα, αποδείξεις υπάρχουν όλα κ κατατίθενται στο αρμόδιο υπουργείο.

Διαβάστε τι έγραψε η Λάμψη για την δωρεά

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την οικογένεια του Άκη και της Εύης Κοτσώνη που παρόλο τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν από την απώλεια του παιδιού τους, θέλησαν να στηρίξουν το σύλλογο Λάμψη δωρίζοντας μέρος των χρημάτων από τον ερανικό λογαριασμό του μικρού τους (Konstantinos Kotsonis). Είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζουν πως η μεγάλη αυτή δωρεά τους στην οικογένεια της Λάμψης, της οποίας είναι και οι ίδιοι κομμάτι, θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με στόχο να διευκολυνθούν όλα τα παιδιά που νοσούν και φιλοξενούνται στα παιδο-ογκολογικά τμήματα της Θεσσαλονίκης. Τους ευχαριστούμε θερμά και πάλι! Η πιο μικρή ή μεγάλη δωρεά είναι σημαντική για τη βελτίωση των συνθηκών θεραπείας των παιδιών μας! Η αγάπη σας και η συγκινητική προσφορά όλων σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box