Ο Μίλτος Πασχαλίδης στην Γλυκή, στο 8ο ACHERON FEST

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στην Γλυκή, στο 8ο ACHERON FEST
Μια από τις μεγαλύτερες μουσικές συναντήσεις της Ηπείρου, όσων αγαπούν την ελληνική ροκ και έντεχνη μουσική, το 8ο ACHERON FEST θα πραγματοποιηθεί και φέτος στις πηγές του μυθικού ποταμού Αχέροντα, στη ΓΛΥΚΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, στις 30 Ιουλίου 2018!!!

Μετά την φιλοξενία το προηγούμενο καλοκαίρι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου όλοι περίμεναν με αγωνία ποιον κορυφαίο καλλιτέχνη θα φιλοξενήσει ο πολιτιστικός σύλλογος Γλυκής Ποταμιάς την φετινή χρονιά. Και η ανακοίνωση: Μίλτος Πασχαλίδης.

Ο ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς-τραγουδιστές της Ελλάδας υπόσχεται να δημιουργήσει μια μοναδική καλοκαιρινή βραδια, γεμάτη ένταση και συγκινήσεις δίπλα στο ποτάμι!!

Μαζί του το συγκρότημα ΤRIO TENORO, από την Ηγουμενίτσα θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους με ένα μουσικό αφιέρωμα σε μεγάλες ελληνικές ροκ και έντεχνες επιτυχίες, ενώ

ο δικός μας ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ με τη μοναδική του φωνή και παρουσία θα μας φτιάξει μια έντονη καλοκαιρινή και ξεσηκωτική διάθεση!!

Το φεστιβάλ που έγινε θεσμός, στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, το δικό μας ACHERON FEST υπόσχεται για μια ακόμη φορά υπέροχες στιγμές στον αγαπημένο μας Αχέροντα, σε ένα τοπίο τόσο μαγικό!!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΚΗΣ ΠΟΤΑΜΙΑΣ
με την αρωγή του ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ

Μπορειτε να προμηθευτείτε εισιτηριο στην τιμη των 8€ στα παρακατω σημεια προπωλησης!

1. Εχο cafe Γλυκη
2. Brothers cafe Καναλακι
3. Plusshop Παραμυθιά
4. Cafe de la Paix Πρέβεζα

Το periodikostep.gr 

είναι χορηγός επικοινωνίας

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box