Βοηθήστε μας ώστε να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε με τις κυριότερες ειδήσεις. Κεράστε μας έναν καφέ - κάντε μια δωρεά

Ο Θεούλης έκανε το εμβόλιο στον Μητροπολίτη Ναυπάκτου

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος έκανε χθες το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ο Σεβασμιώτατος εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Είναι ο πρώτος Ιεράρχης που έκανε το εμβόλιο. Ο κ. Ιερόθεος έχει ταχθεί υπέρ των εμβολίων τονίζοντας πως σε αυτά οφείλεται η αύξηση του προσδόκιμου ορίου ζωής. Το ενδιαφέρον είναι ότι νοσηλευτής που ανέλαβε να κάνει στον Μητροπολίτη το εμβόλιο ονομάζεται… Θεούλης. “Είχα πει ότι θα εμβολιαστώ από νωρίς. Ήθελα να το πράξω, δεν μπορούμε να λέμε λόγια και να μην κάνουμε πράξεις. Εμβολιάστηκα γιατί είμαστε σε πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό. Μου το έκανε ένας νοσηλευτής που λέγεται κύριος Θεούλης. Με εμβολίασε ο Θεούλης. Δεν αισθάνθηκα απολύτως τίποτα, ούτε το τσίμπημα. Και το πρωί αισθανόμουν μια χαρά” δήλωσε ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου μιλώντας στον ΑΝΤ1. 

πηγή enikos.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: