Ο επαγγελματικός οδηγός του periodikostep.gr είναι εδώ. Εσύ;

Ο επαγγελματικός οδηγός του periodikostep.gr είναι εδώ. Εσύ;

Το periodikostep.gr μέσα από την ιστοσελίδα δημιουργεί έναν επαγγελματικό οδηγό, αρχικά για τους δήμους Σουλίου και Ηγουμενίτσας. Στην συνέχεια θα επεκταθούμε και στον δήμο Φιλιατών.
Εδώ θα μπορούν οι χιλιάδες αναγνώστες μας να βρουν τον επαγγελματία που αναζητούν και οι επαγγελματίες θα έχουν την δυνατότητα μέσω του οδηγού να δώσουν την πληροφορία που αναζητά ο υποψήφιος πελάτης τους.
Η σελίδα του περιοδικού Step καθημερινά ενημερώνει τους αναγνώστες του και αυξάνει την επισκεψιμότητα του συνεχώς.
Δώσε την ευκαιρία σε όλους να σε δουν.
Ο οδηγός σαφώς και αυτήν την στιγμή δεν είναι ολοκληρωμένος, αλλά η φιλοσοφία μας είναι step by step… Όπως το έντυπο Step σε κάθε νέο τεύχος ήταν καλύτερο, πιο βελτιωμένο και
αυτήν την στιγμή να είναι ένα από τα καλύτερα επαρχιακά έντυπα, έτσι και η ιστοσελίδα μας όπως και ο οδηγός μας θα βελτιώνονται συνεχώς και φυσικά θα εμπλουτίζονται.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε όποια πληροφορία χρειάζεστε. Είτε τηλεφωνικώς στο 6937857759 είτε με email στο step@periodikostep.gr step.periodiko@gmail.com

Καταχώρησε την επιχείρηση σου στον οδηγό μας.

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Στην κεντρική σελίδα στην μπάρα υπάρχει το μενού Επαγγελματικός Οδηγός Θεσπρωτίας.

Κάνοντας κλικ ή περνώντας το ποντίκι από εκεί φαίνονται οι επιλογές των δήμων.

 

 

Κάνοντας κλικ σε έναν από τους δήμους πάμε στην σελίδα με τις κατηγορίες των επαγγελμάτων.

 

Επιλέγουμε το επάγγελμα που μας ενδιαφέρει και κάνοντας κλικ πάνω του

 

 

μας εμφανίζει τους επαγγελματίες που έχουν κάνει καταχώρηση στον οδηγό.

Τόσο απλά.

Είναι πολύ σημαντικό σε μια εποχή που όλοι αναζητούν την ευκολία και το κέρδος στον χρόνο να μπορούν οι αναγνώστες μας να βρίσκουν αμέσως την βασική πληροφορία της επιχείρησης σας. Με ένα μικρό ετήσιο κόστος θα είστε κομμάτι της μεγάλης οικογένειας του periodikostep.gr

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑ

Υπάρχουν δύο κατηγορίες καταχωρήσεων. Η απλή που σημαίνει ανάρτηση μιας επαγγελματικής κάρτας με ή χωρίς link στην σελίδα σας με ετήσιο κόστος 20 ευρώ +ΦΠΑ.

Η εμπλουτισμένη καταχώρηση μπορεί να περιλαμβάνει ξεχωριστή σελίδα για την επιχείρηση σας με αναλυτική παρουσίαση, με φωτογραφικό υλικό (έως 6 φωτογραφίες) και με κοινοποίηση στο facebook. Το κόστος για την εμπλουτισμένη καταχώρηση είναι 70 ευρώ +ΦΠΑ  ετησίως.

Επίσης μπορείτε να κάνετε καταχώρηση στην κεντρική σελίδα του site διαφημίζοντας αποτελεσματικά την επιχείρηση σας με ετήσιο κόστος από  150 ευρώ +ΦΠΑ για στατική κάρτα. Μπορεί να γίνει διαφήμιση με κινούμενη κάρτα, κείμενο, παρουσίαση της επιχείρησης, φωτογραφίες, συνέντευξη, αναρτήσεις στο site με κοινοποίηση στο facebook κλπ (Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες)

Σε περίπτωση διαφημιστικής καταχώρησης στο έντυπο περιοδικό Step υπάρχουν ειδικές προσφορές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις,
καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας
τις αναρτήσεις της ημέρας.
Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε
για την ενημέρωση σας!

Holler Box