Ο Εντ Σίραν τώρα και σε μπουκάλι κέτσαπ (pic)

Η εταιρεία Heinz γιόρτασε την λατρεία του 28χρονου Βρετανου τραγουδιστή, Εντ Σίραν, για το κέτσαπ της με ένα διαφημιστικό τον περασμένο Ιούνιο. Τώρα επιστρέφει με μπουκάλια κέτσαπ που απεικονίζουν τα τατουάζ του.

Ο Εντ Σίραν, ο οποίος έχει πουλήσει περισσότερα από 150 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο, είναι μεγάλος λάτρης της κέτσαπ κι έχει ένα τατουάζ στο χέρι του που γράφει: «Heinz Tomato Ketchup».

Τα τατουάζ του Εντ Σίραν βρίσκονται στα μπουκάλια της κέτσαπ Heinz καθώς ο Βρετανός τραγουδιστής παραχώρησε τα δικαιώματα να καταχωρήσει η εταιρεία σε 150 μπουκάλια κέτσαπ τα τατουάζ του και να τα πωλήσει για καλό σκοπό.

Μάλιστα ήδη απο την περασμένη Πέμπτη, πωλήθηκαν τρία μπουκάλια έναντι 1.050, 1.100 και 1.500 λίρες το κάθε ένα σε δημοπρασία στο Λονδίνο.Παράλληλα, περίπου 104 φιάλες θα δοθούν ύστερα από κλήρωση που θα γίνει μέσω του Instagram του Σίραν και τα υπόλοιπα θα χαριστούν σε θαυμαστές του τραγουδιστή και της κέτσαπ, αλλά και σε μουσεία.

Ο Nigel Dickie, διευθυντής στην Kraft Heinz, σύμφωνα με το Reuters, δήλωσε ότι οι 150 φιάλες έγιναν για να σηματοδοτήσουν τα 150α γενέθλια της Heinz.

Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δωριστούν στο East Anglia’s Children’s Hospices, που υποστηρίζει οικογένειες, τα παιδιά των οποίων αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και ιδρύθηκε από τον Σίραν και το Rise Against Hunger, το οποίο υποστηρίζεται από την Heinz.

heinz

dikaiologitika.gr
Author:

Αρέσει σε %d bloggers: