Ο εμπορικός σύλλογος και η δήμαρχος Σουλίου συμβουλεύουν για τα σκουπίδια τους καταστηματάρχες

Δύο ανακοινώσεις έλαβαν χώρα σήμερα, και οι δύο προς τους καταστηματάρχες με θέμα την καθαριότητα. Η μία από τον εμπορικό σύλλογο που επισημαίνει την χρήση των μικρών κάδων (καλαθάκια) και η άλλη μέσω facebook από την δήμαρχο Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση που προτρέπει τους καταστηματάρχες να πετάν στους κάδους τα χαρτόνια απορρίμματα.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

Ενημέρωση προς καταστηματάρχες.

Αγαπημένοι μου συμπολίτες και καταστηματάρχες ως γνωστό τα καλαθάκια που υπάρχουν έξω από τα καταστήματα είναι για να πετάξουμε μια τσίχλα ένα κουτάκι από αναψυκτικό, ένα μπουκαλάκι από νερό κ.λ.π. κυρίως για να εξυπηρετούνται οι επισκέπτες της πόλης μας και

να διατηρείτε η πόλη μας καθαρή και δεν είναι για οικιακά απορρίμματα ούτε για τα απορρίμματα των καταστημάτων, θα σας παρακαλούσαμε λοιπόν να δείξετε κατανόηση και να πηγαίνετε τα σκουπίδια σας στους μεγάλους κάδους.

Εμπορικός σύλλογος

Και η ανάρτηση της δημάρχου Σταυρούλας Μπραΐμη Μπότση:

Παρακαλούνται οι καταστηματάρχες να πετούν στους κάδους, συμπιεσμένα, τα χαρτόνια – απορρίμματα και όχι να τα αφήνουν έξω από τα καταστήματα τους. Η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας….
Ας διατηρήσουμε καθαρή την πόλη μαςmpotsi skoup

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: