Ο δήμος Σουλίου συγχαίρει το γυμνάσιο Γαρδικίου για το 1ο βραβείο σε διαγωνισμό ταινίας μικρού μήκους. Δείτε την ταινία

Ο δήμος Σουλίου συγχαίρει το γυμνάσιο Γαρδικίου για το 1ο βραβείο σε διαγωνισμό ταινίας μικρού μήκους
Η δημοτική αρχή του δήμου Σουλίου συγχαίρει το γυμνάσιο Γαρδικίου για το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό ταινίας μικρού μήκους στο ίδρυμα Κακκογιάνη στις 25 Μαϊου !!
Συγχαρητήρια στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου!

Η εκδήλωση βράβευσης έγινε στην Αθήνα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
όπου και βραβεύτηκαν τα σχολεία που διακρίθηκαν στον 7ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους. Στην εκδήλωση αντιπροσωπείες 35 σχολείων από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια παρέλαβαν τα βραβεία τους και παρουσίασαν τις κινηματογραφικές τους δημιουργίες.
Το Γυμνάσιο Γαρδικίου βραβεύτηκε με το 1ο βραβείο στην κατηγορία animation για την ταινία «Five gifts for father Christmas» που στηρίχτηκε στο ομώνυμο βιβλίο της συγγραφέως κ. Λίτσας Ψαραύτη. Την επιμέλεια και το συντονισμό των μαθητών για τη δημιουργία της ταινίας είχε η καθηγήτρια Αγγλικών του Γυμνασίου Γαρδικίου Ανδριάνα Φατούρου και την τεχνική επεξεργασία του animation ο Νίκος Μαρέτας, Βιολόγος του 7ου Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box