Ο δήμος Σουλίου σε Φόρουμ Μνήμης και Παιδείας στο Μαρτυρικό Λέχοβο

Στο Φόρουμ Μνήμης και Παιδείας, που πραγματοποιήθηκε από 19 έως 23 Μαΐου στο Μαρτυρικό Λέχοβο βρέθηκε η Δήμαρχος Σουλίου κα. Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση, ο πρόεδρος της ΔΚ Παραμυθιάς κ. Καλόγηρος Γιώργος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λώλος Δημήτριος και Φράγκος Θωμάς έπειτα από πρόκληση του  Ενωτικού Συλλόγου  Λεχοβιτών «Προφήτης Ηλίας».

Η Δήμαρχος Σουλίου χαιρέτησε την εκδήλωση και ανέφερε μεταξύ άλλων το ιερό χρέος να διατηρήσουμε άσβεστη την μνήμη όλων εκείνων που χάθηκαν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι και να τη μεταφέρουμε στις επόμενες γενιές έτσι ώστε πέρα από το φόρο τιμής να απαλειφθεί από την ανθρώπινη ιστορία η βία, ο φασισμός και να υπάρχει σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια. Με την σειρά του ο πρόεδρος της ΔΚ Παραμυθιάς ανέφερε ότι η νεολαία θα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο σκέψης και την νοοτροπία τους ώστε να γίνουμε ‘καλύτεροι άνθρωποι’ τόσο για τους ίδιους όσο και για το μέλλον του κάθε τόπου, κλείνοντας με την φράση «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box