Ο δήμος Σουλίου παρέλαβε τον απιδινωτή που έκανε δωρεά το κατάστημα “Ιατρικά και ορθοπεδικά Είδη” του Νίκου Παππά (φωτογραφίες)

apinidotis00002Ο δήμος Σουλίου παρέλαβε σήμερα το πρωί σε ειδική τελετή τον εξωτερικό απινιδωτή που έκανε δωρεά το κατάστημα “Ιατρικά και ορθοπεδικά Είδη”  του Νίκου Παππά. Κατά την τελετή παράδοσης η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση ευχαρίστησε τον δωρητή λέγοντας ότι θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα και για επόμενους δωρητές.

Ακολούθησε επίδειξη της λειτουργίας του απινιδωτή.

Εντωμεταξύ η σύμβουλος της περιφέρειας ενημέρωσε ότι αγορά απινιδωτών μπορεί να γίνει και μέσω της περιφέρειας με ειδικές τιμές ενώ η περιφέρεια καλύπτει τα έξοδα συμμετοχής στα εκπαιδευτικά σεμινάρια για την χρήση του απινιδωτή.

Ο δήμος Σουλίου μετά το πέρας της παράδοσης του απινιδωτή και την εκδήλωση προχώρησε στην κάτωθι ανακοίνωση:

Παραδόθηκε σήμερα 5 Ιουλίου 2016, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σουλίου ο πρώτος apinidotis00004εξωτερικός Απινιδωτής, δωρεά του καταστήματος «ιατρικά και ορθοπεδικά είδη» του κ. Παππά Νικόλαου. Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και επίδειξη της λειτουργίας του από ομάδα εκπαιδευτών σεμιναρίων BLS-AED με συμμετοχή του ΕΚΑΒ και του Κέντρου Υγείας Παραμυθιάς.
Η Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τον κ. Παππά για την ευγενική προσφορά του στους κατοίκους του Δήμου Σουλίου ευχήθηκε η πράξη του να βρεί μιμητές και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα εκπαίδευσης και πιστοποίησης χρήσης απνιδωτή εθελοντών, τονίζοντας την πρόθεση και θέληση της Δημοτικής Αρχής πιστοποίησης των υπαλλήλων του Δήμου με εξειδικευμένα σεμινάρια.
Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τον κ. Παππά Νικόλαο και την ομάδα εκπαιδευτών σεμιναρίων BLS-AED του ΕΚΑΒ και του Κέντρου Υγείας Παραμυθιάς και την Ελληνική Εταιρία Επείγουσας Προνοσοκομειακής φροντίδας.
Ο πρώτος απινιδωτής θα τοποθετηθεί σε εξωτερικό σημείο στο Δημαρχείο στην Παραμυθιά.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box