Ο Δήμος Σουλίου και ο αεροαθλητικός συλλογος Παραμυθιάς καταγγέλλει την καταστροφή στην κεντρική πίστα απογείωσης της Παραμυθιάς

Ο Δήμος Σουλίου και ο αεροαθλητικός σύλλογος Παραμυθιάς καταγγέλλει την καταστροφή στην κεντρική πίστα απογείωσης της Παραμυθιάς
Ο Δήμος Σουλίου και ο αεροαθλητικός σύλλογος Παραμυθιάς καταγγέλλει την καταστροφή και την κλοπή στην κεντρική πίστα απογείωσης της Παραμυθιάς στη θέση Άνω Καρυώτι.

Το 2015 σε συνεργασία με το Δήμο Σουλίου μέλη του αεροαθλητικού συλλόγου τοποθέτησαν με προσωπική εργασία περίφραξη στο κιόσκι της πίστας και πληροφοριακή πινακίδα με σκοπό την αναβάθμιση του αθλήματος και της περιοχής.

Δυο χρόνια αργότερα η εικόνα από το κιόσκι της πίστας είναι εικόνα ντροπής, ανεγκέφαλοι προέβησαν στον βανδαλισμό και κλοπή όλων των παραπάνω καταστρέφοντας την καλαισθησία του χώρου.

Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο συμβάν να το καταγγείλει στην αστυνομία ή στα γραφεία του Δήμου Σουλίου (τηλ. 2666360100).

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box