Ο Δήμος Πρέβεζας τίμησε τον εικαστικό Κωσταντίνο Πιέτα

Ο Δήμος Πρέβεζας τίμησε τον εικαστικό  Κωσταντίνο Πιέτα.

Τον Πρεβεζάνο εικαστικό Κωσταντίνο Πιέτα τίμησε ο Δήμος της Πρέβεζας  τόσο για την συνολική προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης όσο και για την προσφορά δύο έργων  του προς τον Δήμο.

Τον κ .Πιέτα δέχτηκε  στο γραφείο του και ευχαρίστησε προσωπικά ο Δήμαρχος Χρήστος Μπαϊλης ενώ η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού Ελευθερία Αγγέλη  , αναφέρθηκε στα έργα του αυτοδίδακτου καλλιτέχνη ο οποίος μετατρέπει τα ανακυκλώσιμα μεταλλικά υλικά σε πραγματικές “μορφές” τέχνης.

Ο κ. Πιέτας ευχαρίστησε  τόσο τον κ.Μπαϊλη όσο και την κ. Αγγέλη  για την απονομή της τιμητικής πλακέτας υπογραμμίζοντας ότι   η δημιουργία γι΄ αυτόν είναι πλέον τρόπος ζωής και επιθυμεί να προσφέρει ακόμα  περισσότερα στην πόλη.

Τα έργα   που ο σεμνός καλλιτέχνης  δώρισε στον Δήμο είναι μια μικρογραφία του F/B Πρέβεζα (το οποίο εκτελούσε την πορθμειακή   γραμμή Πρέβεζας-Ακτίου και βρίσκεται στο κτίριο της Λαϊκής Αγοράς ) καθώς και ο “Δίαυλος”  έργο που αποτυπώνει το αρχαίο ελληνικό μουσικό όργανο και κοσμεί πλέον τον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της  Πρέβεζας .

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: