Ο  Δήμος Πρέβεζας στην Έκθεση  Τουρισμού PHILOXENIA  

Ο  Δήμος Πρέβεζας στην Έκθεση  Τουρισμού PHILOXENIA  στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου.

 

Ο Δήμος Πρέβεζας, θα συμμετάσχει κι εφέτος στην Εκθεση Τουρισμού PHILOXENIA που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη 9-11 Νοεμβρίου 2018, στο Περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου

Την αντιπροσωπεία  του Δήμου Πρέβεζας αποτελούν:

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαίλης  και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ευάγγελος Συγκούνας πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και  κ. Γεράσιμος Ντίτσος εντεταλμένος δημοτικος σύμβουλος για τον αθλητισμό καθώς και υπάλληλοι και μέλη της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας  Ηπείρου με αριθμό 15 και στο stand 19  η Πρέβεζα αναμένεται να ..κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις,παρουσιάζοντας πέρα από  τα άλλα της χαρίσματα και την πλούσια αθλητική δραστηριότητά της,στον αθλητικό τουρισμό.     

Οπως τονίζει ο Δήμαρχος Πρέβεζας  κ.Χρήστος Μπαϊλης ο Δήμος συμμετέχει ανελλιπώς στην έκθεση από το  2011 αναδεικνύοντας το ιδιαίτερο φυσικό τοπίο, τα μνημεία και όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η περιοχή και την  καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικό προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου.

 

                                                         Aπό την Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box