Ο δήμαρχος Φιλιατών τα έβαλε με την γυναίκα του αρχηγού της αντιπολίτευσης και με δημοσιογράφους (βίντεο)

Εχθές πραγματοποιήθηκε το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στον δήμο Φιλιατών με θέμα το πέταγμα των βιβλίων στην χωματερή. Ενώ το κλίμα φαινόταν ήπιο ο δήμαρχος Σπύρος Παππάς, αφού ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το “ατυχές” γεγονός δυναμίτισε το κλίμα διαβάζοντας αρχικά ένα ανώνυμο κείμενο αναρτημένο στο facebook και στην συνέχεια σχόλιο της γυναίκας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ιφιγένειας Μυλωνά δημιουργώντας όπως ήταν φυσικό τις αντιδράσεις του κυρίου Σκεύη αλλά και των συμβούλων της αντιπολίτευσης καθώς και αρκετών πολιτών που παρακολουθούσαν το συμβούλιο. Επίσης ο δήμαρχος επιτέθηκε σε πρώην αντιδήμαρχο αλλά και στους δημοσιογράφους, ισχυριζόμενος ότι ποτέ δεν έδωσε συνέντευξη για αυτό το θέμα. Η δημοσιογράφος Βάσω Γκόρου πήρε τον λόγο και διέψευσε αυτόν τον ισχυρισμό του δημάρχου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αποσπάσματα από αυτές τις στιγμές. Αναλυτικά για το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο και για το ψήφισμα σε επόμενη ανάρτηση:

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: