Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο δήμαρχος Σουλίου Θανάσης Ντάνης σε γιορτή του Συλλόγου Παραμυθιωτών Αθήνας

Ο δήμαρχος Σουλίου Θανάσης Ντάνης σε γιορτή του Συλλόγου Παραμυθιωτών Αθήνας. Μετά την εκδήλωση ο δήμαρχος έκανε την παρακάτω δήλωση:

Είχα σήμερα τη μεγάλη χαρά και τιμή, να βρεθώ ανάμεσα σε Παραμυθιώτες όλων των ηλικιών, ανθρώπους του τόπου μου, που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα.

Έπειτα από πρόσκληση του Συλλόγου Παραμυθιωτών Αθήνας, ανταμώσαμε όλοι σε μια εξαιρετική γιορτή. Μια γιορτή, που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω και πάλι σε επαφή με φίλους και συμπατριώτες, που ζουν μεν μακριά από τον τόπο καταγωγής τους, αλλά δεν τον ξεχνούν ποτέ.

Θεσμοί οπως αυτός, ενδυναμώνουν τους δεσμούς μας και γίνονται αφορμή να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις με έναν κοινό στόχο. Να δώσουμε στην πόλη της Παραμυθιάς, στην έδρα του Δήμου μας, την προοπτική που της αξίζει.

Ευχαριστώ και από αυτό το βήμα, το σύνολο των υπευθύνων και μελών του Συλλόγου Παραμυθιωτών Αθήνας, που συντηρεί και ενισχύει το δεσμό με την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας. Ήταν μια υπέροχη διοργάνωση.

Εύχομαι σύντομα να ανταμώσουμε και πάλι στην ιδιαίτερη πατρίδα μας και με υγεία, να πραγματοποιήσουμε αντίστοιχα επιτυχημένες εκδηλώσεις, όπου χτυπάει η καρδιά της Παραμυθιάς μας.

Η Παραμυθια είναι μια ιδεα και όχι μια πόλη !