Ο Δήμαρχος Πρέβεζας συγχαίρει τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας συγχαίρει τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεωνΟ Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή του συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων από τα σχολεία του Δήμου Πρέβεζας .
Μαζί με τους επιτυχόντες ο κ.Μπαϊλης , συγχαίρει τους εκπαιδευτικούς

και τις οικογένειες των παιδιών οι οποίες στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις τον αγώνα των μαθητών σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Επίσης εκφράζει την ευχή οι σημερινοί φοιτητές και αυριανοί επιστήμονες να εργαστούν και να δημιουργήσουν στην πατρίδα μας αποτελώντας το πιο ελπιδοφόρο δυναμικό για το μέλλον της χώρας.Σε όσους δεν κατάφεραν να επιτύχουν τον στόχο τους ο Δήμαρχος Πρέβεζας
υπενθυμίζει ότι μπορεί να χάθηκε μια ευκαιρία αλλά με πίστη στον εαυτό τους, υπομονή και επιμονή θα καταφέρουν να κάνουν πράξη τα όνειρά τους.
Τέλος ο κ.Μπαϊλης καλωσορίζει και τους εισαχθέντες στο ΤΕΙ της Πρέβεζας διαβεβαιώνοντας ότι τόσο ο Δήμος όσο και σύσσωμη η τοπική κοινωνία θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους βοηθήσουν στο νέο τους ξεκίνημα.Αρέσει σε %d bloggers: