Ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος για τα εγκαίνια του Α΄ Διεθνούς Αρχαιολογικού και Ιστορικού Συνεδρίου για τη Θεσπρωτία

Ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος για τα εγκαίνια του Α΄ Διεθνούς Αρχαιολογικού και Ιστορικού Συνεδρίου για τη Θεσπρωτία
Μετά το πέρας των εγκαινίων του Α΄ Διεθνούς Αρχαιολογικού και Ιστορικού Συνεδρίου για τη Θεσπρωτία, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας και Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Ηπείρου κ. Ιωάννης Λώλος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
Με χαρά εγκαινιάσαμε το Α΄ Διεθνές Αρχαιολογικό και Ιστορικό Συνέδριο για τη Θεσπρωτία. Μια περιοχή με μακρά ιστορία, για την οποία μέσα από το συνέδριο που ξεκινά σήμερα, θα μάθουμε ακόμα περισσότερα.
Είμαι πεπεισμένος ότι οι έγκριτοι ομιλητές του συνεδρίου, μέσα από τις ομιλίες τους αλλά και μέσα από την παρουσίαση των νεότερων δεδομένων της αρχαιολογικής και ιστορικής έρευνας στην περιοχής μας, θα εμπλουτίσουν τις σελίδες του βιβλίου της τοπική μας ιστορίας.
Η ανάδειξη της ιστορίας του τόπου μας εκτός του ότι θα μας διαφωτίσει για το παρελθόν, θα δώσει προστιθέμενη αξία στην περιοχή μας, καθώς θα προσελκύσει επιπλέον τουρισμό.
Ως Δημοτική Αρχή βρισκόμαστε στο πλευρό της Εφορίας Αρχαιοτήτων και από την πρώτη στιγμή στηρίξαμε την διενέργεια του Α’ Διεθνούς Αρχαιολογικού και Ιστορικού Συνεδρίου για τη Θεσπρωτία.
Εύχομαι λοιπόν καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου, καθώς και καλή διαμονή στους επισκέπτες.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box