Ο Γιώργος Τσαλίκης έγινε αντιδήμαρχος πολιτισμού (pic)

Νέα καθήκοντα για τον τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος μετά την πανηγυρική του ανάδειξη σε δημοτικό σύμβουλο δίπλα στον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, ανέλαβε τη θέση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού.

Μάλιστα την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο τραγουδιστής με ανάρτησή του στο Instagram.

«Ένα Καινουργιο κεφάλαιο στη ζωή μου ξεκινάει .Μαζί με την αγάπη μου για τη μουσική που μετράει 20 χρόνια τώρα και συνεχίζεται δυναμικά σε εντατικούς ρυθμούς , ξεκινάει μια καινούργια πορεία .Μια πορεία δίπλα στον πιο πετυχημένο Δήμαρχο αυτής της χώρας με την πιο δυνατή ομάδα !Αντιδημαρχος Πολιτισμού και Αντιδήμαρχος Κέντρων Φιλίας (για την τριτη ηλικία) .

Δυο πολύ σημαντικοί τομείς , γεμάτοι δημιουργία και ευαισθησία .Αισθάνομαι μεγάλη τιμή , και ευθύνη ..Με ταπεινότητα και πολλή όρεξη για δουλειά έχω σηκώσει ήδη τα μανίκια και θα κάνω το καλύτερο για να τιμήσω τη ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σου Δήμαρχε μου ..

Με την αρωγή και τη συνεργασία όλης της Ομάδας της Νίκης , με την εμπειρία του Δημάρχου μας και μέντορα μου και των εξαιρετικά πετυχημένων αντιδημάρχων όλοι μαζί σα μια γροθιά θα δουλέψουμε για το Περιστερι της καρδιάς μας ♥️για το Δήμαρχο της καρδιάς μας ♥️Καλή αρχή σε όλους μας , και η Παναγία να μας προστατεύει και να μας καθοδηγεί στο φως και στα σωστά βήματα ..

Ευχαριστώ την οικογένεια μου και πάνω από όλους τη Δώρα μου για τη στήριξη , την υπομονή και την αγάπη της ..♥️».

tsalikis

tsalikisgiorgos instagram

dikaiologitika.gr
Author:

Αρέσει σε %d bloggers: