Ο Γιάννης Γόγολος χαρακτηρίζει “Κομανέτσι” τον Γιόγιακα

Με ανάρτηση του στο facebook ο Γιάννης Γόγολος χαρακτηρίζει ως άλλη “Κομανέτσι” τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Γιόγιακα για την θέση που πήρε στην βουλή σχετικά με την φαρμακευτική κάνναβη.

Έγραψε ο Γιάννης Γόγολος:

Μετά το ” Τέλειο ” που βαθμολογήθηκε με ’10’ η Νάντια Κομανέτσι, στις 18 Ιουλίου 1976 η αθλήτρια από την Ρουμανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ στο άθλημα ενόργανης γυμναστικής. Έρχονται τα ” 10 ” στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σύννεφο, μετά την καλλιτεχνική κωλοτούμπα του Υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη στο θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης ή ” μπάφο ” όπως την αποκαλούσε όταν βρισκότανε στην αντιπολίτευση ο σημερινός υπουργός, έρχεται και το ‘ 10 ‘ στη Θεσπρωτία η επική ανατροπή από τον κυβερνητικό βουλευτή που όπως είπε στην ομιλία του ” Η Νέα Δημοκρατία επανεκτίμησε τα πολλαπλά οφέλη για την οικονομία ” Μετά από το 1976 το Τέλειο 10 της Νάντιας, δηλαδή 45 χρόνια,

το Τέλειο 10 στην Θεσπρωτία……..

.Να σε κάτι που μας φέρνει ο κυβερνητικός Βουλευτής Θεσπρωτίας στην πρώτη θέση….

Σημ: Η φωτογραφία – μονταζ είναι η σατιρική αποτύπωση από το periodikostep.gr του σχολίου του κ. Γόγολου

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box