Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο Άλκης Λάνταβος διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Μάγδας Τάτση

Ο Άλκης Λάνταβος αναλαμβάνει διευθυντής του πολιτικού γραφείου της πρόεδρου των Οριζόντων Ηπείρου. 

Η οργάνωση της δομής των Οριζόντων Ηπείρου συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς για μια ισχυρή αντιπολίτευση, με προτάσεις, στο νέο περιφερειακό συμβούλιο. Ως εκ τούτου, σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι την θέση του διευθυντή του πολιτικού γραφείου της προέδρου αναλαμβάνει ο Άλκης Λάνταβος.Με δήλωσή του ο κύριος Λάνταβος αναφέρει:

“Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση της κυρίας Μάγδας Τάτση να αναλάβω τα καθήκοντα του διευθυντή του πολιτικού της γραφείου. Οι Ορίζοντες Ηπείρου είναι μια ευρύτατη ομάδα ανθρώπων σύνθετη και πολυδιάστατη όπως αρμόζει σε μια ανεξάρτητη παράταξη, με όραμα, προτάσεις, με δημιουργική αντιπολίτευση και λύσεις για τα προβλήματα του τόπου. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνουν να συνεργαστούμε”.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος των Οριζόντων Ηπείρου τόνισε μεταξύ άλλων: 

“Είναι μεγάλη μου τιμή να έχω στο πλευρό μου ως διευθυντή του πολιτικού γραφείου τον Άλκη Λάνταβο. Με τον Άλκη υπήρξαμε συνυποψήφιοι και συναγωνιστές στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.Με σθένος και ζήλο θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε άοκνα για το καλό της Ηπείρου”.