Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπέρ του Καρανίκα – “Κάναμε λάθος” (Βίντεο)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην βουλή  παραδέχθηκε δημοσίως ότι η Ν.Δ δεν επέδειξε ωριμότητα ενώ παράλληλα αποθέωσε τον Νίκο Καρανίκα.

«Θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής. Ναι είναι η απάντηση. Λάθος κάναμε το 2018. Ως ΝΔ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να παραδεχτούμε ένα λάθος και να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες χωρίς σούξου μούξου. Δεν ήμασταν ώριμοι το 2018 να αναγνωρίσουμε τις μεγάλες προοπτικές που μπορούσε να έχει η χώρα μας στην αγορά φαρμακευτικής κάνναβης» ήταν τα λόγια του υπουργού.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε την “αυτοκριτική” του Γεωργιάδη αλλά και τον ειρωνικό τρόπο που είχε αντιμετωπίσει τον ΣΥΡΙΖΑ πριν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση.

Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει την μεταστροφή του Γεωργιάδη λέγοντας πως περιμένει και “συγγνώμη”

Η ανακοίνωση

Χαιρετίζουμε την μεταστροφή του κ. Γεωργιάδη και την – έστω και με μεγάλη καθυστέρηση – παραδοχή πως οι επενδύσεις στην φαρμακευτική κάνναβη είναι εξαιρετικά σημαντικές, τόσο υγειονομικά όσο και οικονομικά.
Μετά τη δικαίωση, θα περιμέναμε και μία πρώτη συγγνώμη για τους τόνους λάσπης και το σαμποτάζ στις επενδύσεις που δέχθηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ όσο ήταν στην αντιπολίτευση, με αφορμή τη φαρμακευτική κάνναβη.
Αλλά έχουμε ακόμα να ελπίζουμε στις 158 συγγνώμες από τους βουλευτές της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box