Δήμος Σουλίου: Ορίσθηκε η επιτροπή και η ομάδα έργου για τον σχεδιασμό παρεμβάσεων στον Αχέροντα

Ορίσθηκε η επιτροπή και η ομάδα έργου για τον σχεδιασμό παρεμβάσεων στον Αχέροντα
Εξασφαλίστηκε η σύμφωνη γνώμη όλων (μέσω αποφάσεων συλλογικών οργάνων) των εμπλεκόμενων φορέων για τον σχεδιασμό και την ωρίμανση προγράμματος ολοκληρωμένων παρεμβάσεων στην περιοχή του μυθικού Αχέροντα.
Μια προσπάθεια με κοινό στόχο και σκοπό παίρνει σάρκα και οστά ξεκινώντας τις εργασίες της με την πρώτη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τέλος τους μήνα στην Παραμυθιά.
Τόσο τα μέλη της Κοινής Επιτροπής όσο και τα μέλη των ομάδων εργασίας θα βρίσκονται στην έδρα του Δήμου Σουλίου με βασική κατεύθυνση τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής στηριγμένη στην ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού υψηλής ποιότητας, με σεβασμό στο περιβάλλον και την ανάδειξη του μοναδικού πολιτιστικού της ενδιαφέροντος.
Σύμφωνα με την υπ’αρίθμ 199/2016 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης έχουν οριστεί ως τακτικό μέλος η Δήμαρχος Σουλίου με αναπληρωματικό μέλος τον εκάστοτε αντιδήμαρχο της ΔΕ Αχέροντα και σύμφωνα με την 629/2016 απόφαση Δημάρχου στην ομάδα έργου έχουν οριστεί ως μέλη ο Μαραζόπουλος Αθανάσιος – ΤΕ22, η Παππά Λαμπρίνα ΤΕ Πληροφορικής και ο Ντάγκας Ευάγγελος Τοπογράφος Μηχανικός – Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σουλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box