Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ορίσθηκαν 8 θεματικοί αντιπεριφερειάρχες – Άλκης Λάμπρου και Σταυρούλα Μπραΐμη από Θεσπρωτία

Ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης όρισε τους αντιπεριφερειάρχες που θα έχουν θητεία ως το τέλος της χρονιάς. Όπως δημοσιεύθηκαν οι αποφάσεις στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι χωρικοί παρέμειναν οι ίδιοι, δηλαδή:

-Βασίλης Ψαθάς για την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας

-Θωμάς Πιτούλης για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας

-Κωνσταντίνος Σιαράβας για την Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και

-Στράτος Ιωάννου για την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες που ορίσθηκαν είναι οι παρακάτω:

Ανάμεσα στους αντιπεριφερειάρχες είναι η Σταυρούλα Μπραΐμη και ο Άλκης Λάμπρου από την Θεσπρωτία. Ακόμα ορίσθηκαν η Αγνή Νάκου, ο Οδυσσέας Πότσης, ο Βασίλης Γοργόλης, ο Γιάννης Κατέρης και ο Μιχάλης Σπυρέλης οι οποίοι ορίζονται ως τις 31 Δεκεμβρίου του 2021 και μοιράζονται τις αρμοδιότητες ως εξής:

1. Στην Αντιπεριφερειάρχη Νάκου Αγνή του Σωτηρίου, την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν στα θέματα Πρόνοιας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Συνοχής και Δημόσιας Υγείας.

2. Στον Αντιπεριφερειάρχη Πότση Οδυσσέα του Ηλία, την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν στα θέματα Πολιτισμού, Νεολαίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης.

3. Στην Αντιπεριφερειάρχη Μπραΐμη Σταυρούλα του Δημητρίου, την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου.

4. Στον Αντιπεριφερειάρχη Γοργόλη Βασίλειο του Μιχαήλ, την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν στον τομέα Αθλητισμού και Απασχόλησης.

5. Στον Αντιπεριφερειάρχη Κατέρη Ιωάννη του Παντελή, την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών.

6. Στον Αντιπεριφερειάρχη Σπυρέλη Μιχαήλ του Αλεξάνδρου, την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα προστατευόμενων περιοχών χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Ηπείρου, Εξωστρέφειας και Καινοτομίας.

7. Στην Αντιπεριφερειάρχη Σίμου – Τάσιου Αναστασία του Χρήστου, την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα οργάνωσης, συντονισμού και επεξεργασίας υποβολής προτάσεων για την προώθηση των τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας Ηπείρου.

8. Στον Αντιπεριφερειάρχη Λάμπρου Αλκιβιάδη του Μιχαήλ, την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα Ιχθυοκαλλιεργειών της Περιφέρειας Ηπείρου.