Ονειρεμένη ποδηλατάδα στην Ηγουμενίτσα

Ονειρεμένη ποδηλατάδα στην Ηγουμενίτσα
Ονειρεμένη η 4η Ποδηλατάδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας !!!

Ένα τέλειο απόγευμα πέρασαν την Κυριακή 3 Ιουνίου μικροί και μεγάλοι στον ποδηλατόδρομο Ηγουμενίτσας !!!

Τα χαμόγελα, η χαρά και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παιδιών που αποτυπώνονται στις παρακάτω φωτογραφίες !!!

Πολλοί μαθητές και γονείς του σχολείου μας, αλλά και από άλλα σχολεία, άλλοι με ποδήλατα και άλλοι με τα πόδια, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας ,για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας ποδηλάτου!!!

Ήταν απίστευτο ήρθαν μαθητές και από άλλα σχολεία της πόλης που σημαίνει ότι τα παιδιά θέλουν να γίνονται όμορφες δράσεις !!!

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τους εθελοντές γονείς και τους “ενεργούς ποδηλάτες” που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια η ποδηλατάδα ( μπαίνοντας ανάμεσα στα παιδιά ώστε να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους ) .

Μακάρι να διοργανώνονται μια Κυριακή κάθε μήνα ποδηλατάδες για τους μικρούς μας φίλους τώρα που ολοκληρώνεται και ο νέος ποδηλατόδρομος ο οποίος θα ξεκινάει από το Πάνθεον!!!

Κείμενο – Φωτογραφίες: Στέργιος Παλπάνης

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box