Ολοκληρώθηκε η κατασκευή νέας γεώτρησης στο Δ.Δ Βράχου

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή νέας γεώτρησης στο Δ.Δ Βράχου
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής νέας γεώτρησης  στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βράχου της Δ.Ε Ζαλόγγου ενισχύοντας σημαντικά το δίκτυο ύδρευσης της περιοχής.

Οπως τονίζει ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Ζαλόγγου  Κώστας Ματέρης , το έργο το οποίο υλοποιήθηκε με την συνδρομή της Περιφέρειας Ηπείρου-Π.Ε Πρέβεζας , επιλύει  ένα χρόνιο πρόβλημα που διογκώνεται κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου.

Την συμβολή  της Περιφέρειας Ηπείρου  στην κατασκευή του έργου υπογραμμίζει και  ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης χαρακτηρίζοντας   ως εποικοδομητική και ουσιαστική την συνεργασία για θέματα που αφορούν υποδομές και κυρίως  τους τομείς ύδρευσης και αποχέτευσης.

Ο  κ.Μπαϊλης αναφέρει τις συνεχείς προσπάθειες  που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή για την αναβάθμιση του  δικτύου ύδρευσης της παραλιακής ζώνης με την αντικατάσταση του αγωγού    Ζέφυρο- Κανάλι , την κατασκευή νέων δεξαμενών στο Κανάλι και άλλες παρεμβάσεις  στους οικισμούς ενώ την οριστική επίλυση αναμένεται να δώσει η υλοποίηση του διαδημοτικού έργου ύδρευσης της παράκτιας ζώνης Πρέβεζας και Πάργας από τις πηγές της Χόχλας  .

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box