Ολοκληρώθηκαν οι εορτές Σουλίου με την αναπαράσταση του ολοκαυτώματος του Κουγκίου (βίντεο +Φωτό)

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι εκδηλώσεις των εορτών Σουλίου, με μικρότερη συμμετοχή από ότι συνήθως (ίσως έπαιξε ρόλο η ζέστη).  

Παρόντες ήταν η πολιτική ηγεσία του τόπου, όπως οι βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, ο Σεβασιμότατος Μητροπολίτης Παραμυθιάς κ.κ. Τίτος, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι ένστολων υπηρεσιών κ.α.

Εκτός από την αναπαράσταση της ανατίναξης του μοναστηριού οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν τον αγώνα δρόμου Θυσίας Σουλιωτών, Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν του Αγίου Δονάτου χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας κ.κ Τίτου, επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. Πριν την αναπαράσταση του ολοκαυτώματος είχαμε χαιρετισμό από τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη .

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα. Ζητούμε συγγνώμη για την ποιότητα των βίντεο, είναι από απ΄ευθείας μετάδοση και το σήμα στο Σούλι δεν είναι καλό.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box