Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας : Ολοκλήρωση ημερίδας για τα «ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ»

Ολοκλήρωση ημερίδας για τα «ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ».

Ενημερώνουμε ότι σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 12:30 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τα «ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ».
Στην εκδήλωση, ο κεντρικός ομιλητής κος Φώτης Κουρμούσης – Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους παρουσίασε συνοπτικά τo θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών (τόσο για «κόκκινα δάνεια» όσο και για οφειλές προς το δημόσιο (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ) με εστίαση στους ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες, και την νομοθεσία του εξωδικαστικού μηχανισμού για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και απαντήθηκαν ερωτήσεις, απορίες και προβληματισμοί των συμμετεχόντων από τον Ειδικό Γραμματέα και την κα Ναταλία Θεοδούλου – Προϊσταμένη Τμήματος Παρακολούθησης Λειτουργίας Κ.Ε.Υ.Δ..

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Βουλευτής Θεσπρωτίας κος Μάριος Κάτσης που απεύθυνε χαιρετισμό, οι Πρόεδροι των Συλλόγων Δικηγόρων και Φοροτεχνών Θεσπρωτίας και πολλοί ενδιαφερόμενοι.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: