Οι Rebellions στο “Κεντρικόν” στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας

Οι Rebellions στο “Κεντρικόν” στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας

Την Κυριακή 8 Ιουλίου στις 17:01μμ (!), το ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ που βρίσκεται στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας, παρουσιάζει για πρώτη φορά φέτος, την πιο ξεσηκωτική μπάντα της Κέρκυρας, τους εκπληκτικούς REBELLIONS σε ανανεωμένο πρόγραμμα. Θα ακουστούν

γνωστές ανεβαστικές 60s, 90s επιτυχίες. Τραγούδια pop, rock, latin, disco, funk, swing, reggae της ελληνικής και ξένης μουσικής σε ένα διασκεδαστικό μουσικό κοκτέιλ για όλα τα γούστα!
Η μπάντα αποτελείται από 7 ατομα γεμάτα κέφι που στοχεύουν η κάθε τους εμφάνιση να εξελίσσεται σε ένα ξέφρενο πάρτυ! Ξεκινώντας με τα δυνατά χαρτιά της ομάδας, τους 3 τραγουδιστές, τον πασπαρτού Γιώργο Τρύφωνα στην φωνή, μπουζούκι, μπαγλαμά, βιολί, κλαρίνο, κιθάρα, σαξόφωνο, ακορντεόν, την εκρηκτική Αλεξάνδρα Παγκρακιώτη στα φωνητικά και τον μοναδικό Βασίλη Αριστείδου στην φωνή στο μπουζούκι και στην τρομπέτα, που βάζουν την τρέλα τους για την μουσική πάνω από όλα και παρασύρουν και τον κόσμο που παρευρίσκεται στα live τους. Έναρξη στις 17:01μμ, με ελεύθερη είσοδο! Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!!!!!

Παίζουν οι μουσικοί:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ: Φωνή, Κιθάρα, Μπουζούκι, Μπαγλαμά, Βιολί, Κλαρίνο, Σαξόφωνο, Ακορντεόν
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΓΚΡΑΚΙΩΤΗ: Φωνή
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ: Φωνή, Κιθάρα, Μπουζούκι, Τρομπέτα
ΑΛΕΞΗΣ ΒΕΡΓΗΣ: Μπάσσο
ΑΛΕΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ: Πλήκτρα, Ενορχήστρωση
ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ: Τύμπανα
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΣΑΛΕΝΤΗΣ: Κόνγκας, Κρουστά, Κιθάρα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ REBELLIONS LIVE :

ΕΛΛΗΝΙΚΑ pop rock latin swing reggae 60s 90s
https://www.youtube.com/playlist?list=PLQ6wAl635_NIYuo8suvRVXZqa2NQcv611
ΞΕΝΑ
https://www.youtube.com/playlist?list=PLQ6wAl635_NLO5N4a7KBgP0jwktYUlhuD
ΛΑΙΚΑ
https://www.youtube.com/watch?v=zR1hocUvipk&t=0s&list=PLQ6wAl635_NJMqOOGa4r19Sir1q3siejd&index=4

Το FB event: https://www.facebook.com/events/216915308929957/

Το βιογραφικό των REBELLIONS:
Οι REBELLIONS είναι μια μπάντα εκδηλώσεων, η οποία δημιουργήθηκε το 2005 και ακολούθησε μία αξιόλογη πορεία με άμεσο αποτέλεσμα την εμφάνισή της δίπλα σε πολύ καταξιωμένους καλλιτέχνες στο χώρο της μουσικής σκηνής όπως οι: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας, Locomondo, Imam Baildi, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Blues Wire και πολλοί άλλοι. Οι REBELLIONS με όπλο την εμπειρία, μετρούν μόνο επιτυχημένες εμφανίσεις, σε κάθε είδους μουσικής εκδήλωσης όπου κλήθηκαν να δώσουν δυναμικό παρόν. Η μπάντα αποτελείται από επτά (7) μέλη.Το συγκρότημα δεν έχει δίκια του δισκογραφία (προς το παρόν).

THE REBELLIONS
FB: George Trifonas-Rebellions
Youtube: The Rebellions Music Band
Site: WWW.REBELLIONS.GR
Πληροφορίες – Κρατήσεις:
ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ TEL. 26650 27495
Δρέπανο Ηγουμενίτσας
FB: Κεντρικόν

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box