Οι κάτοικοι του Προδρομίου χαιρετίζουν την νέα μελέτη για τον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας

Δικαιώνεται ο αγώνας που έκαναν οι κάτοικοι του Προδρομίου και θα υπάρξει αλλαγή της χάραξης του δρόμου που θα συνδέει την Εγνατία οδό  με τον Μεσοπόταμο.  Η τελευταία μελέτη που είχε γίνει ήθελε τον δρόμο να περνάει μέσα από το χωριό χωρίζοντας το στα δύο και περίπου 10- 15  σπίτια θα ήταν απομονωμένα. Παράλληλα υπήρξαν και ζητήματα με τα κοπάδια και τις καλλιέργειες.

SAMSUNG
Από την συνέλευση κατοίκων

Πλέον η νέα χάραξη του δρόμου προβλέπεται ότι θα περνάει σύμφωνα με τις προτάσεις των κατοίκων οι οποίοι μάλιστα εξέδωσαν και την εξής ανακοίνωση:

H Επιτροπή Πρωτοβουλίας Πολιτών Προδρομίου για την Ε. Ο. Νεοχωρίου – Μεσοπόταμου χαιρετίζει τη μελέτη για τη νέα χάραξη  από Παραμυθιά μέχρι Γαρδίκι. Παραμένει ο κόμβος στο Παγκράτι, καταργείται ο κόμβος στο αεροδρόμιο και δημιουργείται νέος κόμβος στον Ξηρόλοφο. Περιμένουμε τις αποφάσεις των αρμοδίων, του Δήμου Σουλίου και των Τοπικών Κονοτήτων.

Για την Επιτροπή Πρωτοβουλίας. Χρήστος Σιώζος

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box