Οι Άγριες Μέλισσες έφεραν ανακατατάξεις στην prime time

Οι «Άγριες Μέλισσες» έκαναν την εμφάνιση τους και «τσίμπησαν» για τα καλά τον ανταγωνισμό. Η νέα σειρά του Ant1 «κέντρισε» το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης, γεγονός που προκάλεσε ανακατατάξεις στην prime time.

Συγκεκριμένα, δυο από τα πιο δημοφιλή προγράμματα του ΣΚΑΪ αλλάζουν ώρα και μέρα προβολής ώστε να μην χρειάζεται το τηλεοπτικό κοινό να διαλέξει ανάμεσα σε αυτά και τις «Άγριες Μέλισσες». 

Ενδεικτικό είναι ότι το Λόγω Τιμής, σύμφωνα με την Reallife, από το 24% προσγειώθηκε στο 11% απέναντι στις Μέλισσες ενώ το «Θα γίνει της πολυκατοικίας» κατέρρευσε σε ποσοστό της τάξεως του 5,4% προκαλώντας σοκ στον ΣΚΑΙ.

Οι σειρές «Λόγω Τιμής» και «Θα γίνει της Πολυκατοικίας», τα οποία μεταδιδόντουσαν κάθε Δευτέρα το πρώτο, και κάθε Τρίτη – Τετάρτη το δεύτερο, στην prime time «μετακομίζουν» σε άλλη μέρα.

Συγκεκριμένα το «Λόγω Τιμής» πλέον θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 23.00 ενώ η Πολυκατοικία αναμένεται να προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή στις 21.00.

dikaiologitika.gr
Author:

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: