Οδηγός σκόρπισε τον τρόμο σε πλατεία των Τιράνων – Τον σταμάτησε άνδρας που πήδηξε μέσα από το παράθυρο

Πανικό και τρόμο σκόρπισε ένα αυτοκίνητο στην πλατεία των Τιράνων, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και απειλώντας  να χτυπήσει περαστικούς. 

Ητρελή πορεία του αυτοκινήτου ανακόπηκε όταν ένας άνδρας πήδηξε στην κυριολεξία μέσα στο αυτοκίνητο από το ανοιχτό παράθυρο και σταμάτησε τον οδηγό του οχήματος.

Σύμφωνα με την Guardian, η σκηνή εκτυλίχθηκε χθες στην πλατεία Skanderbeg και καταγράφηκε από τις κάμερες που βρίσκονταν στο σημείο για την κάλυψη των γενικών εκλογών που διενεργούνταν στη χώρα.

Στα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ένα αμάξι να κάνει κύκλους με την όπισθεν στην πεζοδρομημένη πλατεία, η οποία αποτελεί ένα από τα βασικά σημεία εμβολιασμού κατά της Covid-19 στην αλβανική πρωτεύουσα. Αρκετά άτομα εμφανίζονται να προσπαθούν να σταματήσουν τον οδηγό, επιχειρώντας να τον τραβήξουν έξω από την ανοιχτή πόρτα του κινούμενου οχήματος.

Λίγες στιγμές αργότερα η πόρτα κλείνει ενώ το αμάξι συνεχίζει να κάνει κύκλους εκτός ελέγχου, μέχρι που ένας άνδρας πηδάει μέσα από το ανοιχτό παράθυρο και το σταματά.

πηγη real.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box