«Ξηλώνει» την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ο Χρυσοχοΐδης – Ζήτησε την παραίτηση του αρχηγού της Αστυνομίας

Αλλαγές στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δρομολογεί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Φέρεται να ζήτησε ήδη την παραίτηση του αρχηγού της Αστυνομίας. 

Δεν επιβεβαιώνεται ότι ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος την παρέδωσε ήδη. Πριν καλά καλά συμπληρώσει 24 ώρες στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παίρνει… τ’ όπλο του για να κάνει αλλαγές. Ανάμεσα σε αυτές και στην ηγεσία της Αστυνομίας.

Μετά τη σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και από την οποία απουσίασαν ο αρχηγός και ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, απουσία που προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις, ήρθε η πληροφορία πως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει ήδη ζητήσει την παραίτηση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

Πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρουν πως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει δρομολογήσει αλλαγές στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και στο πλαίσιο αυτό ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη ζήτησε την παραίτηση του Αρχηγού της Αστυνομίας.

Οι ίδιες πληροφορίες, σημειώνει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ανέφεραν ότι ο Αρχηγός παρέδωσε ήδη την παραίτησή του κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται επίσημα.

dikaiologitika.gr
Author:

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: