Ξεμάτιασμα αντιδήμαρχου…. με ανοιχτή κάμερα

Μπορεί ο ίδιος να είναι γιατρός ωστόσο αυτό δεν αποτέλεσε θέμα για τον Χάρη Αηδονόπουλο, αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο οποίος εθεάθη να… ξεματιάζεται από τη γραμματέα του κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Parallaxi Magazine, ο κ. Αηδονόπουλος ξεματιάστηκε ενώ μιλούσε ο κ. Ορφανός, με την εικόνα να πηγαίνει σε όλους τους συμμετέχοντες

O γιατρός και αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε στον ΑΝΤ1 είπε ότι αισθανόταν αδιαθεσία, μετά από μια έντονη ημέρα με χειρουργεία και ένα Δημοτικό Συμβούλιο με σοβαρά θέματα, για αυτό και ζήτησε από την γραμματέα του να τον ξεματιάσει. Σχολιάζοντας το περιστατικό, είπε ότι δεν ξέχασε να κλείσει την κάμερα, καθώς δεν κρύβεται για κάτι από κανέναν, ενώ ερωτηθείς για το αν έπιασε το ξεμάτιασμα, απάντησε χαρακτηριστικά «έπιασε, για!».

Σε μια εποχή ακραίου ανορθολογισμού και θεωριών συνομωσίας ακόμα και για τον κορωνοϊό, ένα απλό “ξεμάτιασμα” είναι μάλλον ψεγάδι….

topontiki.gr

Ήταν ενδιαφέρον το άρθρο; Κάντε ένα  like….
Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: