Ξεκινάν οι εγγραφές στον σύλλογο “ΑΧΕΡΩΝ”

Ανακοίνωση του επιμορφωτικού και Ψυχαγωγικού συλλόγου “ΑΧΕΡΩΝ”

Μετά από πολλές επαφές με τα μέλη μας, ώριμη σκέψη και ακολουθώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τα μαθήματα παραδοσιακών χορών του Συλλόγου μας, του παλαιότερου Συλλόγου στην περιοχή μας με ιστορία 32 χρόνων και συνεχή παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στα πολιτιστικά δρώμενα τόσο της περιοχής μας όσο και συμμετοχή σε εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Η φετινή χρονιά εκτός από τις πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω του κορονοϊού έχει δημιουργήσει και μια άλλη δύσκολη κατάσταση για όλους μας. Με τον μεγάλο σεισμό της 21ης Μαρτίου , η αίθουσα μας υπέστη σοβαρότατες ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλη να συνεχίσουμε εκεί τις δραστηριότητές μας. Και μέχρι να βρούμε και πάλι τον κατάλληλο χώρο για να συνεχίσουμε ,θα στεγαστούμε κάτω από την ίδια στέγη με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πανδοσία Καστρίου στο Δημοτικό Σχολείο στο Καστρί.

Ευχαριστούμε γι’ αυτό τον Πρόεδρο Κύριο Οικονομίδη Δημήτρη. Εξάλλου οι δυο Σύλλογοι έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν με την πραγματοποίηση μεγάλων πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Για το πρόγραμμα και τις ώρες των μαθημάτων θα ενημερωθείτε από τους έμπειρους και πολύ καταρτισμένους χοροδιδασκάλους του Συλλόγου: τον Παύλο Σωτηρίου και την Μαρκέλα Τριάντη.

Ευχόμαστε σε όλους μια καλή χρονιά με υγεία και προκοπή και μακριά από κορονοϊούς και άλλα προβλήματα . Να περάσουμε ευχάριστα τον χειμώνα γνωρίζοντας την παράδοση ‘όλης της Ελλάδας μας και να απολαύσουμε την χορευτική μας διαδρομή με κέφι, γλέντια και όμορφες στιγμές , όπως όλα αυτά τα χρόνια , ξεχνώντας για λίγο τα προβλήματα που μας βασανίζουν.

Καλή χορευτική χρονιά

Επιμορφωτικός & Ψυχαγωγικός Σύλλογος Αχέρων

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box