Ξεκινάμε την προετοιμασία για το πολιτικό Step

Το περιοδικό Step όπως σας έχουμε ήδη πληροφορήσει θα εκδώσει έκτακτα τεύχη με καθαρά πολιτικό περιεχόμενο. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να τυπωθούν 3 τεύχη αλλά τελικά για πρακτικούς λόγους, όπως με την ετοιμότητα των συνδυασμών, μας οδήγησε στην απόφαση να κυκλοφορήσουν 2 τεύχη.

Το πρώτο τεύχος θα ξεκινήσει την κυκλοφορία του στις 15 Μαρτίου και το δεύτερο στις 06 Μαΐου.

Το περιοδικό θα έχει τιράζ 5000 αντίτυπα σε κάθε έκδοση και θα υπάρξει ξεχωριστή έκδοση για τον νομό Θεσπρωτίας και ξεχωριστή έκδοση για τον νομό Πρέβεζας.

Σε αυτές τις έκτακτες εκδόσεις θα μπορούν να προβληθούν όλοι όσοι επιθυμούν. Υποψήφιοι περιφερειάρχες,  υποψήφιοι δήμαρχοι, υποψήφιοι σύμβουλοι της περιφέρειας, υποψήφιοι σύμβουλοι των δήμων, υποψήφιοι βουλευτές.

Ο κάθε ένας υποψήφιος έχει διαφορετικές ανάγκες ή επιλογές στον τρόπο προβολής του. Οπότε με τον καθένα θα μιλήσουμε ξεχωριστά.

Όποιος θέλει να του δώσουμε περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλ 6937857759(Φώτης Μαραζόπουλος)  ή στο email  step@periodikostep.gr

Όπως καταλαβαίνετε η επικοινωνία θα είναι πιο εύκολη αν εσείς μας καλέσετε καθώς ο αριθμός των υποψήφιων είναι μεγάλος.

Η επικοινωνία πρέπει να γίνει άμεσα γιατί για το πρώτο τεύχος η ύλη θα κλείσει στις 28 Φεβρουαρίου για να σταλεί το περιοδικό προς εκτύπωση.

Για το δεύτερο τεύχος η ύλη θα κλείσει στις 20 Απριλίου .

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box