Ξεκινάει η προετοιμασία για το πρώτο τεύχος του εκλογικού Step

Αρχίζουν σιγά σιγά να ξεκαθαρίσουν τα εκλογικά σχήματα που θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στους δήμους και την περιφέρεια. Φυσικά δεν υπάρχει η εκδήλωση ενδιαφέροντος από όλους, αλλά, στην πλειοψηφία έχουμε την εικόνα.

Ξεκινάμε λοιπόν την προετοιμασία για την “Τριλογία” των εκλογικών Step έχοντας μια συγκεκριμένη φιλοσοφία.


Στο πρώτο τεύχος θα παρουσιάσουμε τους συνδυασμούς που θα κατέλθουν στον εκλογικό στίβο, με τις κεντρικές τους θέσεις, προτεραιότητες, κατεύθυνση. Θα έχουμε δηλαδή μια γενική εικόνα των συνδυασμών που θα ζητάνε την ψήφο μας.


Στο δεύτερο τεύχος θα παρουσιάσουμε τους επικεφαλής των συνδυασμών με συνέντευξη τους ή άρθρο τους.


Στο τρίτο τεύχος εκτός των εκλογικών συνδυασμών και των υποψήφιων περιφερειαρχών και δημάρχων θα παρουσιάσουμε και τους υποψήφιους συμβούλους.


Αυτή είναι η προτεινόμενη δομή της τριλογίας για μια πλήρη ενημέρωση των πολιτών – ψηφοφόρων. Φυσικά ο κάθε υποψήφιος μπορεί να επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο για να επικοινωνήσει το πρόγραμμα του.


Απλά η δομή που προτείνουμε είναι πιο στοχευμένη.

Καθώς αυτές οι εκδόσεις είναι πολιτικές θα μπορέσουν να φιλοξενηθούν και απόψεις, θέσεις, άρθρα, συνεντεύξεις από πολιτικούς της κεντρικής πολιτικής.


Περιοδικό Step


step.periodiko@gmail.com


6937857759 – Φώτης Μαραζόπουλος

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box