Ξεκίνησε το εφετείο για την δολοφονία της 19χρονης από το Γαρδίκι – Τι λένε οι δικηγόροι της οικογένειας του θύματος

Την Πέμπτη ξεκίνησε η δίκη στο Εφετείο της Κέρκυρας για την τραγική υπόθεση της δολοφονίας της 19χρονης φοιτήτριας νοσηλευτικής από κτηνοτρόφο στο Φιλιάτι, ο οποίος την μαχαίρωσε 34 φορές στην πλατεία της πόλης.

Την πρώτη μέρα εξετάστηκαν από το δικαστήριο οι γονείς του κατηγορούμενου και η μητέρα της 19χρονης – τραγική φιγούρα.

Το δικαστήριο ανέβαλε την δίκη για τις 17 Μαρτίου ώστε να εξεταστούν και αυτόπτες μάρτυρες. Στην πρώτη δίκη ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Νισύριος Ιωάννης και η συνεργάτης του στην υπόθεση , η δικηγόρος  Κύλλα Χριστίνα προέβησαν στην παρακάτω δήλωση:

Η δολοφονία της Μαρίας ήταν ένα από τα απεχθέστερα εγκλήματα που διαπράχθηκαν ποτέ στην ελληνική επικράτεια. Μια κοπέλα, φοιτήτρια νοσηλευτικής 19 ετών, κατακρεουργήθηκε εντελώς αναίτια με 34 μαχαιριές από ένα δράστη-εγκληματική προσωπικότητα γιατί απλά δεν υπέκυψε στις ορέξεις του. Πολύ σωστά  στον πρώτο βαθμό ο κατηγορούμενος – κτηνοτρόφος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.  Εκεί είχαν απορριφθεί όλοι οι ισχυρισμοί του για δήθεν βρασμό ψυχικής ορμής και αναγνώριση ελαφρυντικών. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως ουδέποτε ο ίδιος ούτε η οικογένειά του δεν πλησίασε τους γονείς της άτυχης κοπέλας για μια συγγνώμη. Αντιθέτως η οικογένεια του θύματος για δεύτερη φορά βιώνει από την αρχή την φρικτή δολοφονία της κόρης τους, εμπιστεύεται όμως τη Δικαιοσύνη ότι για μια ακόμη φορά θα σταθεί στο ύψος της.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box