Ξεκίνησε η δράση let’s do it στον δήμο Σουλίου

Ξεκίνησε η δράση let’s do it στον δήμο Σουλίου

Ξεκίνησε σήμερα η δράση let’s do it στον δήμο Σουλίου. Η δήμαρχος Σουλίου έγραψε στην σελίδα της στο facebook (από όπου και οι φωτογραφίες):
Ο Δήμος Σουλίου, στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του δράσεων συμμετέχει, στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού «Let’s do it Greece 2018», η οποία θέτει ως στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο ημέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια.

Στο πλευρό του Δήμου, στο πλαίσιο της φετινής εκστρατείας, συμμετέχουν

μία σειρά από φορείς, σύλλογοι, σχολεία, εθελοντικές οργανώσεις, με στόχο να υπάρξει ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και όλων των πολιτών για τον καθαρισμό διαφόρων περιοχών του Δήμου.

Σήμερα, 27 Απρίλιου, η δράση ξεκίνησε από τα σχολεία του Δήμου Σουλίου με την συμμετοχή του ΕΠΑΛ – ΓΕΛ – Γυμνασίου – Δημοτικού Παραμυθιάς, Δημοτικό Σχολείο Ξηρολόφου, Α Νηπιαγωγείο Παραμυθάς και ΕΕΕΕΚ.

Επίσης την Κυριακή 29 Απριλίου δράσεις εθελοντισμού θα πραγματοποιηθούν στην Αγορά, Γλυκή, Ελαταρια, Ελευθεροχώρι, Καρβουνάρι, Σαλονίκη, Ραχούλι, Παγκράτι, Προδρόμι, Καρυώτι, Κρυσταλλοπηγή, Ξηρόλοφος, Ψάκα.

Η δημοτική Αρχή καλεί όλους τους πολίτες να στηρίξουν ενεργά την ανωτέρω εθελοντική πρωτοβουλία – συμμετέχοντας έτσι ώστε όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα ότι η καθαριότητα και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box