Ξεκίνησαν οι υπηρεσίες της ΤΟΜΥ Ηγουμενίτσας

Ξεκίνησαν οι υπηρεσίες της ΤΟΜΥ Ηγουμενίτσας
Σας ενημερώνουμε ότι η Τοπική Ομάδα Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ ) Ηγουμενίτσας έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της. Οι ΤΟΜΥ είναι ομάδες οικογενειακών γιατρών με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης. Παρέχουν δωρέαν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. (τακτικός έλεγχος, εμβολιασμοί, βεβαιώσεις κτλ) και διενεργούν κοινοτικές δράσεις στο γενικό πληθυσμό. Η ΤΟΜΥ Ηγουμενίτσας, η οποία προς το παρόν, είναι στελεχωμένη με έναν Παιδίατρο, έναν Επισκέπτη Υγείας και δυο Διοικητικούς Υπαλλήλους, πραγματοποιούν εγγραφές παιδιών, ασφαλισμένων και μη, της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Όσοι γονείς επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους θα πρέπει να προσκομίσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά: 1) αντίγραφο του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου, 2) ΑΜΚΑ τέκνων, 3) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και 4) αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ ή υπεύθυνη δήλωση όπου θα δηλώνεται η διεύθυνση κατοικίας.

Τα στοιχεία επικοινωνίας της ΤΟΜΥ Ηγουμενίτσας είναι τα ακόλουθα:
Διεύθυνση : Δημοκρατίας 1 ,Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας,
Τ.Κ. 46100 (πρώην ιατρεία ΙΚΑ Ηγουμενίτσας)

Τηλέφωνο : 2665024408
e-mail : tomyhgoumenitsa@1545.syzefxis.gov.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box