Ξέφυγε ο οδηγός στην Κρήτη! Στο αντίθετο ρεύμα με ιλιγγιώδη ταχύτητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ προκαλεί το βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο και φαίνεται οδηγός στην Κρήτη να οδηγεί επί 8 συνεχόμενα λεπτά στο αντίθετο ρεύμα με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο οδηγός στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα neakriti, κινούνταν στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) στις 2.30 τα ξημερώματα. Οι οδηγοί που εντόπισαν το όχημα να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα έμειναν κυριολεκτικά εμβρόντητοι.

Έτσι, επί 10 λεπτά προσπαθούσαν με κορναρίσματα να συνετίσουν τον οδηγό, αλλά και να προειδοποιήσουν τους υπόλοιπους ανυποψίαστους οδηγούς που είχαν κατεύθυνση από το Ηράκλειο προς τη Χερσόνησο για το θανάσιμο κίνδυνο που θα συναντούσαν μπροστά τους. «θα μας πάει μέχρι το Ρέθυμνο» ακούγεται να σχολιάζει απογοητευμένος ο οδηγό του αυτοκινήτου που καταγράφει το περιστατικό καρέ – καρέ και προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα.

Να σημειωθεί ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου σταμάτησε την τρελή πορεία του μόνο στη θέα του περιπολικού που έστησε μπλόκο λίγο πριν τον κόμβο του αεροδρομίου.

πηγή dikaiologitika.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: