Ντελιβεράς έσωσε γυναίκα που ήταν καθηλωμένη στο μπάνιο για 8 ημέρες

Χάρη στο ενδιαφέρον του καταστήματος που προμήθευε καθημερινά με φαγητό μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Λέστερσαϊρ, σώθηκε η ζωή της από έναν ντελιβερά.

Η ηλικιωμένη απόφαση να κάνει μπάνιο, λίγο όμως έλειψε να της κοστίσει τη ζωή, καθώς έπεσε στο μπάνιο, όπου έμεινε καθηλωμένη για 8 ημέρες.

Η γυναίκα είχε αναπτύξει μια προσωπική σχέση με το κατάστημα Wiltshire Farm Foods που της έστελνε καθημερινά φαγητό, με κάποιον υπάλληλο της, αφού πρώτα της τηλεφωνούσε για το γεύμα της.

Όσο λοιπόν περνούσαν οι μέρες και η ηλικιωμένη δεν απαντούσε, ο κ. Ντάουν Τζόνσον άρχισε να ανησυχεί. Έτσι, έστειλε έναν ντελιβερά του να περάσει από το σπίτι της και να δει τι συμβαίνει.

Ο υπάλληλος πήγε, χτύπησε το κουδούνι, αλλά δεν του άνοιξε κανείς. Κάνοντας μία βόλτα στο σπίτι, παρατήρησε πως υπήρχε αλληλογραφία ημερών στο γραμματοκιβώτιό της και αποφάσισε να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι αρχές έφτασαν στο σημείο και με γρήγορες κινήσεις άνοιξαν την πόρτα, εντοπίζοντας την ηλικιωμένη εγκλωβισμένη στο μπάνιο της.

Εκεί ήταν για συνολικά 8 μέρες και με εξαίρεση τον τραυματισμό και την πείνα που την είχε κυριεύσει ήταν σχετικά καλά στην υγεία της και τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

«Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο τρομακτικό θα ήταν για εκείνη να μην μπορεί να κινηθεί. Αν ο υπεύθυνος φροντίδας πελατών μας, δεν έδειχνε ενδιαφέρον για την περίπτωσή της και ο ντελιβεράς δεν ήταν τόσο παρατηρητικός, δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είχε γίνει», είπε Σούζι Λίσον που είναι ιδιοκτήτρια της Wiltshire Farm Foods.

ΠΗΓΗ:dikaiologitika.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: