Νοσοκομείο Καρδίτσας: Διακόπηκε η παροχή οξυγόνου σε ασθενείς

Δραματική είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας και το γεγονός επιβεβαιώνεται από το περιστατικό στα Τρίκαλα όπου διακόπηκε το οξυγόνο σε ασθενείς και μεταφέροντα σε άλλο νοσοκομείο στην Καρδίτσα!

Στο Νοσοκομείο των Τρικάλων μεταφέρονται 9 ασθενείς του Νοσοκομείου Καρδίτσας , στο οποίο υπήρξε πρόβλημα στις 5 τα ξημερώματα, με το σύστημα παροχής οξυγόνου.

 Οι δύο από τους εννέα νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κατδίτσας. Μέχρι αυτή την ώρα έχουν μεταφερθεί 6 ασθενείς στα Τρίκαλα, εκ των οποίων ο ένας από τη ΜΕΘ της Καρδίτσας.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Γρηγορίου, ο οποίος διοικητεύει και στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, το μεσημέρι αναμένονται τεχνικοί από την Καρδίτσα για να επισκευάζουν τον πίνακα οξυγόνου.

Συνολικά στην Καρδίτσα νοσηλεύονται 53 ασθενείς με covid.

Τρεις νοσηλεύονται στη ΜΕΘ covid της Καρδίτσας. Η δυναμικότητα της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Καρδίτσας είναι για 5 κλίνες.

Στο Νοσοκομείο Τρικάλων νοσηλεύονται 24 ασθενείς στην κλινική covid. Οκτώ νοσηλεύονται στη ΜΕΘ, η οποία είναι δυναμικότητα 12 κλινών.

πηγη libre.gr/

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box