Νεκρός σε άσκηση αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς

Δυστύχημα σημειώθηκε στην Κύπρο και στην περιοχή της Τροοδίτισσας, στο πλαίσιο άσκησης της Εθνικής Φρουράς. Έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος ο άτυχος άνδρας. Tο ΓΕΕΦ έχει διατάξει έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες και τα αίτια του τραγικού γεγονότος.

Πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις στην Κύπρο, καθώς αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς έχασε τη ζωή του σε εκπαιδευτική άσκηση, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας.

Έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος ο άτυχος άνδρας. Tο ΓΕΕΦ έχει διατάξει έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες και τα αίτια του θανατηφόρο δυστυχήματος.

Πιο αναλυτικά, αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής άσκησης με αντικείμενο «στρατιωτική έρευνα σε υψόμετρο» και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο έδαφος από μεγάλο ύψος και έχασε τη ζωή του.

Η ανακοίνωση του υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι ο αξιωματικός μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η Αστυνομία διερευνά το δυστύχημα στο πλαίσιο της θανατικής ανάκρισης. Το ΓΕΕΦ έχει, παράλληλα, διατάξει έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος.

Το Υπουργείο Άμυνας Κύπρου, στην ανακοίνωση που εξέδωσε εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αξιωματικού.

πηγη dikaiologitika.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box