Νεαρός έπεσε στο δρόμο από εν κινήσει αυτοκίνητο

Στα επείγοντα του ΓΝ Λαμίας διακομίστηκε τραυματισμένος ένας νεαρός μετά από ένα περίεργο ατύχημα.

Το περίεργο αυτό ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 8:00΄ το βράδυ της Κυριακής στην οδό Α. Παπανδρέου, στο ύψος της ΔΕΥΑΛ, όταν ένας οδηγός είδε ξαφνικά από το προπορευόμενο αυτοκίνητο να ανοίγει η πόρτα του συνοδηγού και ένας νεαρός να πέφτει στο δρόμο ενώ το αμάξι ήταν εν κινήσει.

Ο οδηγός που ακολουθούσε μόλις ξεπέρασε το πρώτο σοκ και είδε ακίνητο το νεαρό πεσμένο στο δρόμο σταμάτησε και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο και παρέλαβε τον τραυματισμένο νεαρό τον οποίο μετέφερε στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο τραυματίας είναι ένας 22χρονος ρομά, ο οποίος έχει ένα τραύμα στο κεφάλι. Όμως το τραύμα δεν προήλθε από την πτώση στο δρόμο, αλλά από οικογενειακό καβγά που είχε προηγηθεί στο σπίτι.

Τον νεαρό φέρεται να έχει χτυπήσει ο πατέρας του και ένας φίλος του τον πήρε με το αυτοκίνητο για να τον πάει στο νοσοκομειο. Στη διάδρομο όμως ο νεαρός, που φέρεται να ήταν και υπό την επήρεια αλκοόλ, άνοιξε την πόρτα από το αυτοκίνητο που ήταν εν κινήσει, και έπεσε στο δρόμο.

Ο 22χρονος ρομά νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

πηγή: real.gr lamiareport.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box